e
Banner

Etiketler: borusan lojistik



Borusan Lojistik'ten 5’i bir yerde hizmet


Yayın: 28-08-2018
Kategori: Lojistik

Otomotiv lojistiği kapsamında; inbound ve outbound, sevkiyat öncesi son kontrol, saha yönetimi, oto taşıma ve katma değerli hizmetler olmak üzere 5 ana alanda ürün sunan Borusan Lojistik, Türkiye’de üretilen her iki araçtan birini elleçliyor. Borusan Lojistik Tedarik Zinciri Yönetimi ve Stratejik Müşteriler Genel Müdür Yardımcısı Serdar Erçal, “Biz fark ve değer yarattığımız bütün sektörlerde iddialıyız. 14 yıldır bu iddiamızı otomotiv sektörüne de taşıdık. Sektörde güçlü bir konumumuz var ve önde gelen markalara hizmet sunuyoruz. Borusan Limanı bize bu sektörde ciddi bir avantaj sağlıyor” dedi.  




İbrahim Dölen Borusan Lojistik'ten ayrıldı


Yayın: 29-08-2018
Kategori: Lojistik

2002 yılından bu yana Borusan Lojistik'te farklı görevleri üstlenen ve son olarak Borusan Lojistik İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü ve olarak görev yapan İbrahim Dölen görevden ayrıldı.




Borusan Lojistik’te yönetime yeni isim atandı


Yayın: 10-09-2018
Kategori: Lojistik

Fulya Banu Sürücü Borusan Lojistik Mali İşler İcra Kurulu Üyesi olarak atandı. Sürücü yeni görevine Ağustos 2018 tarihi itibarı ile başladı.




Borusan Lojistik üst yönetiminde atama


Yayın: 22-01-2019

Mehmet Kalay Borusan Lojistik’te Lojistik Hizmetleri’nden sorumlu Genel Müdür oldu. 




Serdar Erçal Borusan Limanı Genel Müdürü Oldu



Borusan Limanı Genel Müdürlük pozisyonuna Serdar Erçal atandı.
 




Borusan Lojistik eTA Platformu’na Avrupa’dan ödül


Yayın: 12-12-2019

Borusan Lojistik eTA platformu, dünyanın en prestijli iş ödüllerinden European Business Awards’ta “Müşteri ve Pazar Odaklılık” kategorisinde 2019 yılı Avrupa birincisi seçildi.






Dijital yarışma eTAthon başlıyor!


Yayın: 06-11-2020
Kategori: Lojistik

Dijital lojistik ve nakliyat platformu Borusan Lojistik eTA, dijital bir yarışma düzenliyor. eTAthon yarışmasına katılan takımlara veri analitiği, büyük veri veya makine öğrenmesi ile ilgili bir problem verilecek ve sınırlı bir süre içinde çözüm bulmaları istenecek. Tüm yarışma online ortamda gerçekleştirilecek. 




Sanat Pazaryeri’nin eserlerini Borusan Lojistik taşıdı


Yayın: 28-12-2020
Kategori: Lojistik

Sanatçıların eserlerini sanatseverler ve koleksiyoncularla buluşturan yepyeni bir proje olan “Sanat Pazaryeri”nde eserlerin nakli ve tüm lojistik hizmetler Borusan Lojistik yerine getirildi. 




Borusan Lojistik ve Borusan Limanı’na Üst Düzey Atama



Türkiye’de lojistik sektörünün dijital dönüşümünü üstlenen Borusan Lojistik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine 1 Şubat itibarıyla Serdar Erçal atandı. Ülkemizin entegre hizmet sağlayan önemli limanlarından Borusan Limanı’nın Genel Müdürlüğü görevini ise Hamdi Erçelik devraldı.




Borusan Lojistik YYS ile Türk ihracatçısına avantaj sağlayacak


Yayın: 14-04-2021
Kategori: Lojistik

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik, uluslararası geçerliliği olan “AEO-Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü” sertifikası aldı. Ayrıca ilave yatırımlar ile YYS Sertifikası kapsamındaki “İzinli Gönderici” yetkisine de sahip olan Borusan Lojistik, ihracat gümrük işlemlerini hızlandırarak Türk ihracatçısına zaman ve maliyet tasarrufu sağlayacak.